ett skepp kommer lastat


med 20 st postbarn på partyhumör! Det va härligt hörrni, det gör vi om! Charter nästa? haha
Här visas två fina ögonblick förevigade av Björken själv.



Dödsvärmen har nåt oss bleka nattjobbare! Fredag spenderade jag och Sandradee på birsta. Shopping, värme, svordomar och glass resulterade i akut badande och go mat ute i stugan. Lördag & söndag var vi som sagt på vift till åland! Blev lite överförfriskade och attack-dansade på däck! Hemresan började med otroligt störd humor och kramp i käkarna av skratt. Bättre arbetskamrater kommer jag nog aldrig ha.

Idag var jag trött som få men lyckades ta mig ur sängen för lite 23-grader-i-vattnet-bad, småsovande i solen och blååååbäääär. Sen körde jag och mina fantastiska systrar en favorit i repris.


                         
                                           Kanske den mest sedda VHS-filmen i Håkansson-history.


Stor humor också till perssons kusin som stog för kvällens bästa!

no sleep for you!


Ännu en natt på jobbet avklarad men idag ser det mörkt ut på sov-fronten! ska klippa mig 9 och sen vill systrarna att vi ska åka ut till stugan, vi får väl se om jag lever men det skulle va dåligt av mig att tacka nej till bad och middag? Kanske blir en sväng i blåbärssnåren också men jag har förbannat ont i ryggen så jag blir väl sittandes på huk i skogen en vecka eller två kanske...

Vi var ut till stugan häromdan and guess whaaattatataataaa! jag har badat! äntligen! 19 grader och badkruketakter men vi lyckades bada lite till slut. Ute på gräsmattan har någon slags skogsduva gjort sig ett litet bo och 4 ägg blev 4 ursöta fågelungar som tultar runt!



 Efter lite hets mötte vi upp fwedwik och peter på max och käkade lite glass innan dom åkte vidare upp mot piteå! Ännu lite senare åt vi på Oscar och drack det obligatoriska vinet, blev lite mystiska, svängde runt på dansgolvet, kryssade över stan och åkte billig(are) taxi hem!

Nu längtar vi till lördag hörrni!

oskyldigt dömd


oskyldigt dömd första gången man kliver in i ett rum... så kan det kännas ibland :) som att folk inte ens ger varandra en ärlig chans. Jag har känt så många gånger och ändå har jag varit lika snabb att placera andra i fack! Men jag skulle inte ens drömma om att vara otrevlig mot någon med flit, då måste det vara ett riktigt as. Eller ass.

Onsdag var det minigolf igen och det här gången var det jag, Eva, Sandra och Sofie som tappert samlades och svingade våra klubbor tillsammans! I början sken solen men sen kom molnen och till sist kom regnet. Men vi hade sagt redan innan att det blev spel även om det regnade så vi blev inte ledsnare för det. Vi fick till och med en gratis kupong till nästa gång för 5 personer bara därför (att det regnade alltså). Eva vann till slut och jag känner mig som en evig tvåa. Men I will have my glory! nån gång... haha :)

Efter golfen åkte jag en sväng på birsta med lilla mamsen och sen var vi till mormor en sväng och käkade bullar. Sedan kom höjdpunkten på hela dagen... mamma hade tagit med sig blåbär hem från stugan! Det var årets första tallrik med blåbär och fil!!! I LOVE IT!

Det börjar märkas på jobbet att det är sommar, mest pga att det inte finns speciellt mycket att göra. Så jag hade all tid i världen att stirra på stackars Calle (som hävdar själv att han har social fobi) och ha gummibandsjagis. ouuch... om 1 ½ timme är det dags igen då! klockan är halv fem... och nu ska jag äta frukost!

En sällsynt sak


Jodu! Det är sällsynt att jag kliver upp klockan 12 på bara 6 timmar sömn! Man skulle nästan kunna kalla det ett mirakel. Med tanke på att förra veckan försov jag mig när vi skulle spela minigolf 15.00? Men jag slog rekord och befann mig i skönsberg en kvart efter att jag flugit ur sängen i ren panik! Jag, Eva, Elin, Sofie, Rickard och Lars spenderade 2 solskens timmar i solen med ett finfint parti som bjöd på blandat med glädetjut och muttrade svordomar. Efter mitt misslyckande på 18e hålet trodde jag och lars att vi vunnit på oavgjort, men då påstod elin att om hon satte sin skulle hon vinna, vilket hon gjorde. Men sedan började räknandet. Och omräknandet. Och protesterna. Det slutade med att Boobies Wikman vann, jag kom två och elin kom trea. Jag är inte ledsen för att jag kom tvåa... jag är bitter för att Boobies vann ;P Men det va kul! Ni är bra!

Spenderade även gårdagen med postfolket a la Sandra, Eva, Elin, Sofie, Lina och en smygtitt på mira som försvann snabbt igen! Vi mulade i oss Biteline pizza och chips med dipp till Disney filmer. Vi hann med Dumbo, Lady och Lufsen, Bernard och Bianca i Australien och så var det en till... men jag minns fasen inte vilken? hjälp mig brudar? minnet är inte vad det var!

Dagen började med städning vilket påminner mig om att min säng inte är bäddad... super suck! jag som är så trött! jag klev ju upp så tidigt ;D Efter städningen var vi hem till farmor som hade sin bror och hans fru på besök. Vilket var både underbart och lite jobbigt då han blivit sjuk... Efter prat och paj tog jag med mig alla mina målargrejer till fröken Linnea som jag får i alldeles för små doser nuförtiden. Men det blev inge måla, när man träffas så sällan så pratar man mest! Jag tycker det är hemskt att man måste pussla och planera så mycket för att umgås med sina vänner... Det är så lätt att saker inte blir av eller att man glömmer att höra av sig! Glöm inte bort mig!!! :)

Jag är free till måndag kväll så nu är det stressigt att hinna va ledig! Hua!

bajamajan... en mötesplats


Då var gatufesten avklarad för 2008. Alla tjejer har skrikit som förälskade kultingar åt sina pojkidoler... Alla ungdomar har fått sina öl i tälten och minnesluckor som kommer diskuteras ända fram till nästa år... Alla medelålders kvinnor och män som desperat håller kvar vid sina "yngre" sidor har fått bete sig därefter... Min gatufest blev onsdag, nykter, held my own ändå skulle man kunna säga! Och lördag a la Hellacopters och alkohol, fantastiska möten och regn som inte kunde förstöra nåt. Humöret på topp så att säga även om det blev vuxenpoäng på att vara hemma före 1. Till detta måste jag tillägga att bajamajan är festivalens mötesplats. Här pratar man med främlingar om allt möjligt! Toakön räddar sveriges osociala människor och ger en öppen famn till alla som vanligtvis anses som den som "pratar För mycket".

Ännu en söndag avklarad på jobbet, en mycket läbbig sådan... Läbbig får betyda jobbig idag. Ännu mer läbbigt är det så kallade "sommarvädret". Vart tog sommaren vägen people? Svängningarna i temperatur gör det omöjligt för mig att bada i naturen! (haha?) Det gick från 30 grader varmt till typ... 12.... på en dag! Hjälp!

Köp ett jobb

RSS 2.0