bajamajan... en mötesplats


Då var gatufesten avklarad för 2008. Alla tjejer har skrikit som förälskade kultingar åt sina pojkidoler... Alla ungdomar har fått sina öl i tälten och minnesluckor som kommer diskuteras ända fram till nästa år... Alla medelålders kvinnor och män som desperat håller kvar vid sina "yngre" sidor har fått bete sig därefter... Min gatufest blev onsdag, nykter, held my own ändå skulle man kunna säga! Och lördag a la Hellacopters och alkohol, fantastiska möten och regn som inte kunde förstöra nåt. Humöret på topp så att säga även om det blev vuxenpoäng på att vara hemma före 1. Till detta måste jag tillägga att bajamajan är festivalens mötesplats. Här pratar man med främlingar om allt möjligt! Toakön räddar sveriges osociala människor och ger en öppen famn till alla som vanligtvis anses som den som "pratar För mycket".

Ännu en söndag avklarad på jobbet, en mycket läbbig sådan... Läbbig får betyda jobbig idag. Ännu mer läbbigt är det så kallade "sommarvädret". Vart tog sommaren vägen people? Svängningarna i temperatur gör det omöjligt för mig att bada i naturen! (haha?) Det gick från 30 grader varmt till typ... 12.... på en dag! Hjälp!

Köp ett jobb

Kommentarer
Postat av: Eva

De är alltid i toaköer som folk pratar med varann. Tror man pratar mer med okänt folk där än i baren eller nån annastans på en krog :)

2008-07-09 @ 01:12:27
URL: http://cizzibellan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0