tryckeri-nisse in training!


ja hörrni.. det va ett tag sen man tog sig tid att berätta för er vad man hittar på för tok... :)
sitter just nu hemma hos min syster och försöker skriva på ett amerikanskt mongo-tangentbord så det är mycket jobb bakom det här inlägget!! Jag är iaf numera en stockholmare! inte tvättäkta men det kan man ju jobba på om man vill... sover hos min stackars syster som får stå ut med mig och alla mina grejer! men från och med imorrn eller i övermorrn så bor jag så nära skolan att jag kan SPOTTA PÅ DEN! haha men det ska jag försöka att inte göra! Vi får väl se hur starkt psyke jag har när tvångstankarna börjar nypa mig.

Söndag bestog av sista-minuten packning och bilåkning till stockholm tillsammans med Mikael, Anders och Johan + Din & Min eller Nej & Sluta eller ja.. det var 2 st kaniner utan namn iaf! Det blev uppehåll med blåbärspajsfika och minikaninsjagning i Gävle samt lite "Gissa innehåller i flaskan" (det stog mellan spolarvätska och läsk och vi kom nog aldrig riktigt fram till svaret) och oljebyte + manualläsning kring Uppsala! Mikael äter för övrigt Hela äpplet, även skruttet! Allt utom "snöret" tydligen.. ojojoj...

Måndag började intressant med att jag själv tyckte att jag hade försovit mig och kände mig som en panikslagen utböling när jag skyndade till tvärbanan och egentligen inte hade en aning om vad jag höll på med men jag lyckades byta till rätt pendeltåg och kom till skolan nästan en timme innan jag skulle börja :P Efter alla åk-äventyr och skolgrejer så tog jag mig till Stora Essingen (jag kommer bli så världSvan) och käkade väldigt intressant lunch med herr Mikael! Efter vattenkrig med världens minsta vattenpistoler och otroligt tunga förluster i Finns i sjön så åkte vi ut till Tumba och spanade på min nya lägenhet! Micke måste ha sett väldigt "koll på allting"-ut för det va han som fick papprena i handen! (!) Sen blev det nya äventyr då vi hämtade syrran på tågstationen i Flemingsberg! Mission Impossible musik brukar hjälpa i Stockholmstrafiken.
Efter Flemingsberg så blev det IKEA som bara det är så himla jobbigt... så här i efterhand slår jag mig själv för att jag inte beställde en säng..? nu kommer jag måste åka dit igen och kräkas över folkmängden.. usch.. vi befann oss iaf där på ikea tills dom släckte lyset! Sen åkte vi hem, käkade mikromat och tittade på lite hockey!

Idag försov jag mig igen (jag får för mig det när jag inte vet hur lång tid jag behöver på mig) men kom ändå med en kvart tillgodo till skolan! Så gick vi igenom schemat och som det ser ut kommer man vara ledig very many fredagar vilket är fantastiskt. Imorrn är det första lektionen i Grafiska produktionsflöden så då kommer det nog börja kännas att det är på allvar... Ska även börja leta praktikplats till första LIA-perioden som kommer va 2 veckor i januari! iih!
 
nu ska jag faktiskt läsa mina böcker jag köpte på skolan idag (kan det vara 2½ år sen man läste en skolbok..?) och så ska jag äta blåbärspaj och sova en stund, sen är det full rulle igen i form av mat och gardininköp!
Saknar er!

RSS 2.0